Webinar: Hoe komt het dat je je stem niet altijd onder controle hebt?

Ervaar jij je stem als een beperking of blokkade? Heb je het idee dat je niet altijd wordt gehoord? In deze webinar over mijn boek VOICE krijg je antwoord op de vraag waarom je stem klinkt zoals die klinkt in verschillende situaties, en waarom je daar niet altijd controle over lijkt te hebben.

VOICE begeleidt jou bij het zelfonderzoek naar je stem en de emotionele processen die daarmee verbonden zijn. Zodra je jezelf beter begrijpt, zelfbewuster wordt en zowel je kwetsbaarheden als je talenten erkent, worden je stem én je boodschap krachtiger. Als gevolg hiervan groeit je zelfvertrouwen, druk je jezelf beter uit en wordt er naar je geluisterd.

date: 2023-04-16

time: 16:00u – 17:00u CET

cityplace: Online

venueaddress: Wil je deelnemen aan de webinar? Meld je aan via laura[at]useyourvoice.nl

performers: Zangeres en stemtrainer Laura Stavinoha worstelde vanaf haar veertiende met plankenkoorts. De kennis die zij hierover heeft opgedaan, deelt ze met jou in haar boek VOICE dat in 2023 is uitgekomen. Ze geeft duiding aan haar eigen ervaringen en die van haar cliënten binnen twee theoretische kaders: de polyvagaaltheorie en de theorie van positieve desintegratie. De oefeningen die ze aanbiedt zijn praktisch, down to earth en dragen bij aan je persoonlijke ontwikkeling.

webbaddress: https://www.useyourvoice.nl/books/

contacts: Laura Stavinoha
use your voice
www.useyourvoice.nl

Bookmark the permalink.