“Vocea ta conteaza”- editia a VI-a

Description: “Vocea ta contează” a devenit deja un eveniment de tradiție și pentru a VI-a ediție ne-am propus ca temă “Tulburări de voce și deglutiție – evoluție și performanță” Ca și în anii precedenți vom avea invitați de succes din străinătate și din tară, din lumea medicală, a terapiei și recuperarii vocale, a deglutiției, logopezi, psihologi și profesioniști vocali. Evenimentul este susținut prin conferințe, comunicări, schimb de experiență și workshop – uri. Dorim ca această manifestare, prin prezența multidisciplinară, să aducă noutăți și o instruire continuă, nu doar teoretică ci și practică, într-o dezbatere științifică de înaltă ținută. Se urmărește astfel, o creștere a performanței actului medical în terapia de recuperare a vocii și a deglutiției, cu focalizare pe îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri. Evenimentul, organizat de Societatea Română de Foniatrie în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Consiliere Medicală, va fi dedicat Zilei Mondiale a Vocii – manifestare celebrată în întreaga lume pe data de 16 aprilie, sub numele de “World Voice Day”. 

Date: 2019-04-05,06 

Time: 09:00-18:00 

City/place: Bucharest Venue address: Hotel Ramada Nord, București Adresa: Strada Daniel Danielopolu 44, București 014134 

Performer/s: Dr. Antonio Schindler Dr. Ilter Denizoglu Dr. Ahmed Geneid Dr. Teemu Kinnari  

Web: http://voceataconteaza.ro

Contact: Dr. Loredana Ghiuzan (Vicepreședinte): +40 745 234 185 Asociația Română pentru Consiliere Medicală: +40 763.648.746 The information is provided by the organiser who is responsible for it.
Bookmark the permalink.